Waar u ons voor kunt inschakelen

Technisch tekenwerk

bouwkundige keuring Friesland
architecture-1857175_1920

Tekenwerk

Voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden (denk aan nieuwbouw, verbouwing en uitbreidingen) zijn bouwkundige tekeningen vaak gewenst maar meestal noodzakelijk. Peil kan dit tekenwerk voor u verzorgen. Wij kunnen het tekenwerk in 2d en/of 3d aanleveren. Onze tekenaars werken dit uit in AutoCad en kunnen dit in elke gewenste bestandsvorm aanleveren, ook het afdrukken van de tekeningen kunnen wij voor u verzorgen.
 

Tekenwerk wat wij voor u kunnen verzorgen:

  • Voorlopig ontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Bestektekeningen
  • Uitvoeringstekeningen
  • Revisietekeningen

Ongeacht de grootte van een project vindt er voorafgaand aan de uitwerking van een plan altijd een oriëntatiegesprek plaats. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin de wensen van de opdrachtgever besproken worden. Naar aanleiding hiervan kan in hoofdlijnen de haalbaarheid van het project worden beoordeeld.

Na beoordeling van de haalbaarheid kan worden overgegaan tot het maken van het ontwerp en de tekeningen.

Vergunningaanvraag

Wij kunnen u ontzorgen door de vergunningaanvraag voor u te doen en het hele traject te (bege)leiden. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben en weten waaraan uw aanvraag moet voldoen, verlopen de procedures over het algemeen snel en succesvol. Vanzelfsprekend zorgen wij dat uw aanvraag voorzien is van de vereiste tekeningen en berekeningen.

Opzoek naar een passend bouwkundig advies?

 Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar jouw uitdaging.